Kili.g ir Lumene veido prausikliai


Mano rankoje ir vėl du veido prausikliai. Tiksliau vėlgi tušti jų buteliukai. Ištestuoju iki galo, kad galėčiau parašyti atsiliepimą.

Pirmasis Kili.g drėkinamasis prausimosi gelis . Išsirinkau jį pabandyti, nes mačiau, kad yra giriama jo gera sudėtis ir kainos santykis. Man patiko, kad yra dozatorius - pompa. Malonus kvapas, švelnus odai. Odos tempimo pojūtis atsirasdavo vėliau ir gan nedidelis. Čia tuo atveju jei nieko daugiau ant odos netepdavau. Nepatiko, kad gan greit baigėsi, nes yra tik 100 ml pakuotė. Bet tikrai kartočiau ateityje.

 

Sudėtis:

Aqua*, Coco-Glucoside*, Betaine*, Acetamidoethoxyethanol, Glycerin*, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol*, Glyceryl Oleate*, Xanthan Gum*, Propanediol*, Schisandra Chinensis Fruit Extract*, Hydrolyzed Hyaluronic Acid*, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 16255

Antrasis LUMENE Nordic Girl giliai valantis veido prausiklis. Patiko, kad sudėtyje nėra formaldehido darinių, dažomųjų medžiagų, SLS, SLES ir parafininių alyvų. Skaniai kvepia, švelniai prausia. Vėlgi tempimo jausmas atsiranda tik po kurio laiko ir nelabai stiprus. Tikrai pirkčiau dar kartą.



Sudėtis:

Aqua (water), sodium cocoamphoacetate, propanediol, glycerin, cocamidopropyl betaine, lauryl glucoside, niacinamide, plantago major leaf extract, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium cocoyl glutamate, sodium lauryl glucose carboxylate, sodium benzoate, potassium sorbate, sodium hydroxide, phenoxyethanol, butylene glycol, ethylhexylglycerin, linalool, benzyl salicylate, parfum (fragrance).

Komentarai

  1. Labai noriu išbandyti Lumene veido priežiūros priemones, o šis prausiklis pažymėtas pirmu numeriu 😁 ne veltui 🥰

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Daugiau Lumene produktų nebandžiau, bet gal irgi kažkada ateityje. ☺

      Panaikinti
    2. Autorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai