Body Boom kavos kūno šveitiklis


 Braškinis kavos kūno šveitiklis 

Body boom coffee scrub - strawberry

Kaip šis gražuolis atkeliavo pas mane , o gi laimėjau Body boom Lietuva paskelbtą konkursą Facebook socialiniame tinkle. Fantastika, labai apsidžiaugiau, nes tai mano pirmas laimėtas konkursas. ("Postinimo" pastangos nenuėjo veltui).
Bet šį kart ne apie tai :D
Šveitiklio kvapas tikrai puikus, vos tik pradarius pakuotę pakvipo braškėmis, pradėjus trinti odą kvapas gal labiau priminė vanilinius ledus, bet kuo ilgiau trini tuo labiau kvepia kava. Nors man labiau norėjosi, kad braškių kvapas išliktų.
Produkto tikrai užtenka ilgai, iš pradžių pagalvojau, kad čia dviems kartams, bet suklydau. Keturis ir daugiau kartų gali užtekti.
Šaunu ir tai, kad įpakavimas neperšlampa, tad drąsiai  galima laikyti duše.

Na ir jau kai pagaliau išsitryniau visa nuo galvos iki kojų, pagalvojau - o Dieve vyras mane užmuš, Jūs tik pažiūrėkit į vonią. Nuo kavos visos sienos rudos pasidarė , bet alermas netikras, viskas taip lengvai nusiplovė , kad niekas ir nesužinojo, ką aš toje vonioje veikiau. 


Šveitiklis tikrai odai suteikia rusvą atspalvį, labai nežymų , bet kai  žinai, tai pastebi.
O pats geriausias dalykas tai kai viską nusiplauni vandeniu, oda tampa kaip aksomas. Pirmas palyginimas man šovęs į galvą-  tai kaip naujas automobilis, ką tik nuvaškuotas. (Vyras auto mechanikas nėra kuo stebėtis , kad ir palyginimai atitinkami :D)
Dar vienas pliusas, kad galima palepinti savo rankas, kurių oda tikrai išsausėjusi, šiurkšti ir šerpetojanti nuo žiemos šalčių ir darganoto oro. Atlikus pilingą su šiuo šveitikliu, oda tampa akimirksniu švelnesnė ir minkštesnė.
Tikrai patiko šis kūno šveitiklis, juolab kad jį sudaro natūralūs ingredientai, labai tiko mano jautriai odai, o ir efektas puikus. Kitą kartą manau mėginčiau kokosų kvapo. Vien dėl to, kad sužinoti ar kokosų kvapas išliktų ilgiau nei braškių.



Pastebėjau ir vieną ne itin malonų dalyką, pirmą kartą kaip panaudojau  šveitiklį, po keleto valandų kūnas labai aitriai pradėjo kvepėti kava , o ir skonį oda įgavo ( Iš kur žinau? Vyras pabučiavo, sako: - kažkas čia su tavim negerai. Teko eiti praustis), bet po antrojo karto nieko panašaus nebuvo.  Tada manau, kad reikia nepagailėti vandens ir gerai save nuskalauti po dušu, kad taip nenutiktų. Nors gal to daryti  ir nesinori, nes oda  tampa tokia švelnutėlė, minkštutėlė. 
Tikrai rekomenduoju išmėginti :)

Komentarai

Populiarūs įrašai