NEUMA - plaukų priežiūros priemonės

Kiekviena ilgakasė , manau, susiduria su problema, kai plaukai tiesiog  prilipę prie galvos, nes plaukų svoris neleidžia jiems pakilti nuo šaknų. O taip norisi daug purių lengvų plaukų. Aš asmeniškai nemėgstu vaikščioti "susilaižius".
Yra nemažai būdų kaip tuos plaukus pakelti nuo šaknų- gofravimas, džiovinimas fenu, specialūs purškikliai, putos ir t.t. Vasaros metu tikrai nesinori stovėti kelias valandas prie veidrodžio ir žaisti su plaukais, tad  aš siūlau pabandyti plaukams purumo suteikiantį šampūną.
Esu išbandžiusi begalę šampūnų ir balzamų , bet NEUMA plaukams apimtiems suteikiančios linijos šampūnas ir balzamas , kurį gavau iš Klip Shop, galiu pasakyti , tikrai veikia!


Šampūnas turi ir daugiau pliusų. Man patiko kvapas, dar tokio niekada neteko niekur užuosti , neįkyrus ir malonus. Aš nemėgstu to jausmo kai išsiplauni galvą, o po to visą dieną užuodi savo šampūną, kuris  deja visai nežavi tavo uoslės receptorių.
Antras pliusas, tai kad puikiai putoja, tikrai nereikia plauti galvos du kartus , o ir paties šampūno užteks ilgesniam laikui , nes užtenka mažo kiekio.
Kondicionierius kaip kondicionierius, nieko stebuklinio nepastebėjau , bet visada plaudama galvą naudoju ir jį.
Trečias pliusas - produktas yra sukurtas iš natūralių medžiagų. Gamintojas rašo , kad produkto sudėtyje nėra sintetinių kvapų, ftalatų, izotiazolionų, sulfatų, parabenų, bromidų, natrio chlorido, 1,4-dioksano, glitimų, sojos, neurotoksinų, aliuminio junginių, glikolių, formaldehidų, karbamidų, kancerogenų, ar kitų aplinką teršiančių medžiagų – tiesiog natūralus mišinys sudarytas iš atsinaujinančių medžiagų.



Tikrai rekomenduoju ! Įsigyti galite klipshop.lt 

Įdomumo dėliai įkeliu nuotraukas palyginimui pirmoje plaukai išplauti su Head and Sholders šampūnu ir nenuplaunamu VIVI plaukų balzamu , o antrojoje su NEUMA šampūnu ir kondicionieriumi. Beje apie pastarąjį būsiu apsimelavusi , panaudojus plaukai tikrai tampa švelnesni nei be jo.




Gal nuotraukose akivaizdaus skirtumo ir nematyti , tačiau palietus plaukus skirtumas jaučiasi, su NEUMA plaukai žymiai puresni ir jų apimtis didesnė. 

Komentarai

Populiarūs įrašai