ReinPlatz lakštinės veido kaukės


ReinPlatz gamintojų kaukės man buvo visiška naujiena ir Lietuvoje aš jų nelabai radau kur įsigyti. Man apie jas papasakojo jų platintoja Lietuvoje Dalia ir rekomendavo išbandyti. Labai įdomi istorija, kaip Dalia nusprendė prekiauti šiomis kaukėmis išbandžiusi jas parodos metu Artimuosiuose Rytuose.
ReinPlatz yra korėjietiška kosmetika, labai džiugu, kad jų sudėtys yra akredituotos ir jas laisvai galima įsigyti Europos Sąjungoje. Mane sužavėjo šių kaukių medvilninis lakštas, nes ypatingai gerai priglunda prie veido, kaip antra oda. Ir kaukių sudėtis turtinga įvairiais augalų ekstraktais. Aišku sudėtis nėra jau tokia nekalta ir visiškai natūrali, bet mano supratimu tikrai gera. Lakštas kaukės yra labai drėgnas, bet ant veido užsidėjus niekur nevarva. Kas pasitaiko su labai vandeningomis kaukėmis, kad pradeda bėgti per kaklą. Gelio lieka ir pakelyje aš jį mėgstu panaudoti kūno odai arba kitą dieną vėl užtepti ant veido vietoje serumo.

Pirmoji kaukė, kurią bandžiau buvo "Drėkinanti lakštinė aronijos uogų kaukė". Nuotraukos nelabai gražios ir kokybiškos, nes labiau norėjosi išbandyti produktą, o ne tik gražiai jį pateikti ir pasakyti, kad viskas faina.

 

 Mano oda yra riebi, mišri. Aš nuolat ją drėkinu serumais su hialurono rūgštimis, tai drėgmės stokos nelabai jaučiu. Šios kaukės drėkinančio poveikio veido odai labai didelio nepajaučiau. Bet serumo likučius užtepiau ant kojų. O kojų oda pas mane labai sausa, net matosi paviršiuje sueižėjimas nuo sausumo. Serumas padarė kažkokį stebuklą, per naktį dingo visas sausumas. Mielai tepčiau jį visada ant kūno, bet tiesiog gaila.

Gamintojai apie kaukės poveikį rašo: Cupra Pure medvilninėje kaukėje yra 5% aronijos uogų ekstrakto su hialurono rūgštimi, drėkinančio, atgaivinančio odą ir lėtinančio odos senėjimo procesus.
Produkto sudėtis: vanduo, butileno glikolis, propilenio glikolis, glicerinas, aronijos uogų ekstraktas, ciklopentasiloksanas, alantoinas, adenozinas, dikalio glicirizatas, tokoferilo acetatas, mielių ekstraktas, širdžialapės stimburės ekstraktas, paprastojo saldymedžio šaknų ekstraktas, baltažiedžio bijūno šaknų ekstraktas, azijinio gysločio ekstraktas, japoninės guobos šaknų ekstraktas, lelijinės magnolijos žiedų ekstraktas, kininės rehmanijos šaknų ekstraktas, vienapiestės gudobelės žiedų ekstraktas, baltojo šilkmedžio lapų ekstraktas, kininio kopčio šaknų ekstraktas, Sophora flavescens šaknų ekstraktas, Saposhnikovia divaricata šaknų ekstraktas, baikalinės kalpokės šaknų ekstraktas, Fomes officinalis ekstraktas, rugiagėlės žiedų ekstraktas, vaistinės agurklės ekstraktas, tikrosios levandos ekstraktas, vaistinės ramunės žiedų ir lapų ekstraktas, rytinio jacinto ekstraktas, kvapiojo šalavijo ekstraktas, natrio hialuronatas, šimtalapio erškėčio žiedų vanduo, sodinio hamamelio ekstraktas, sraigių gleivių filtratas, kininio arbatmedžio lapų ekstraktas, PEG-60 hidrintas ricinos aliejus, dinatrio EDTA, trietanolaminas, karbomeras, 1,2-heksanediolas, chlorfenezinas, kaprililo glikolis, etilheksilglicerinas, aromatinė medžiaga. Gryno produkto svoris: 25g.



Reinplatz intensyvi balinanti šilauogių kaukė

Jeigu kaukė su aronijų ekstraktu man nepasirodė super drėkinanti, tai kaukė su šilauogių ekstraktu pridrėkino veidą vos po vieno naudojimo ir tapo mano favorite iš šio ketvertuko. Veidas tapo tarsi putlesnis, užpildytas, toks jausmas, kad net smulkios raukšlelės išsilygino. Žvelgiant bendrai tai kaukių efektas geriausiai pasimato naudojant vienos rūšies kursą. Mėnesį ar ilgiau bent po 1 kartą į savaitę.

 

Skaistinimo efekto tai aš nepastebiu nei vienų kaukių, bet taip yra dėl to, kad mano veido oda buvo pažeista atopinio dermatito ir medikamentų. Mano veidas visada yra raudonesnis lyginant su kaklo odos spalva.

Poveikis: Cupra Pure medvilninėje kaukėje yra 5% Gochang provincijoje užaugintų šilauogių

ekstrakto su mineralų ir vitaminų kompleksu, niacinamidu ir natrio hialuronatu. Kaukė intensyviai

drėkina ir skaistina veido odą.

 Produkto sudėtis: vanduo, butileno glikolis, propilenio glikolis, šilauogių uogų ekstraktas, glicerinas, niacinamidas, šimtalapio erškėčio žiedų vanduo, sodinio hamamelio ekstraktas, natrio hialuronatas, alantoinas, dikalio glicirizatas, mielių ekstraktas, širdžialapės stimburės ekstraktas, paprastojo saldymedžio šaknų ekstraktas, baltažiedžio bijūno šaknų ekstraktas, azijinio gysločio ekstraktas, japoninės guobos šaknų ekstraktas, lelijinės magnolijos žiedų ekstraktas, kininės rehmanijos šaknų ekstraktas, abrikosų sėklų branduolių ekstraktas, kininio ženšenio šaknų ekstraktas, Polygonum multiflorum šaknų ekstraktas, batatinės dioskorėjos šaknų ekstraktas, japoninės gyvatbarzdės šaknų ekstraktas, PEG-60 hidrintas ricinos aliejus, tokoferilo acetatas, ciklopentasiloksanas, rugiagėlės žiedų ekstraktas, vaistinės agurklės ekstraktas, vaistinės ramunės žiedų ir lapų ekstraktas, kvapiojo šalavijo ekstraktas, rytinio jacinto ekstraktas, tikrosios levandos vanduo, propanediolis, benzilo alkoholis, karbomeras, trietanolaminas, dinatrio EDTA, 1,2-heksanediolas, chlorfenezinas, kaprililo glikolis, etilheksilglicerinas, aromatinė medžiaga, linalolas, citronelolas, limonenas, lismeralis, geraniolis. Gryno produkto svoris: 25g.

 

Reinplatz intensyvi prieš raukšlinė juodųjų aviečių kaukė
Šią kaukę išbandžiau tik vieną kartą, tai prieš raukšlinio poveikio pakomentuoti negaliu, bet oda tikrai buvo padrėkinta ir pamaitinta. Įspūdį paliko gerą, odos nedirgina.



 Poveikis: Cupra Pure medvilninėje kaukėje yra 5% Korėjos juodųjų aviečių, užaugintų Gochang provincijoje, ekstrakto, mažinančio raukšles, maitinančio odą ir didinančio jos stangrumą.
Produkto sudėtis: vanduo,butileno glikolis, propilenio glikolis, Korėjos juodųjų aviečių uogų ekstraktas, glicerinas, šimtalapio erškėčio žiedų vanduo, sodinio hamamelio ekstraktas, natrio hialuronatas, alantoinas, dikalio glicirizatas, persikų žiedų ekstraktas, mielių ekstraktas, širdžialapės stimburės ekstraktas, paprastojo saldymedžio šaknų ekstraktas, baltažiedžio bijūno šaknų ekstraktas, azijinio ekstraktas, japoninės guobos šaknų ekstraktas, lelijažiedės magnolijos žiedų ekstraktas, plėvėtosios kulkšnės šaknų ekstraktas, Polygonum multiflorum šaknų ekstraktas, PEG-60 hidrintas ricinos aliejus, tokoferilo acetatas, niacinamidas, adenozinas, hidrogenizuotas lecitinas, alkoholis, citrinų rūgštis, ciklopentasiloksanas, propanediolis, tikrosios levandos vanduo, kvapiojo šalavijo ekstraktas, rytinio jacinto ekstraktas, vaistinės ramunės žiedų ir lapų ekstraktas, vaistinės agurklės ekstraktas, rugiagėlės žiedų ekstraktas, benzilo alkoholis, karbomeras, trietanolaminas, dinatrio EDTA, 1,2- heksanediolas, kaprililo glikolis, etilheksilglicerinas, chlorfenezinas, aromatinė medžiaga, citronelolis, linalolas, benzilo salikatas, heksilcinamaldehidas. Gryno produkto svoris: 25g.



Reinplatz intensyvi maitinanti ženšenio uogų kaukė.
Ši kaukė auksiniame įpakavime turi daug ženšenio uogų ekstakto savo sudetyje, nes jis įrašytas net antru numeriu. Ženšenis stiprina organizmo atsparumą ir skatina odos atsinaujinimą. Stimuliuojamos bendros odos funkcijos, todėl kraujagyslėse esančios „statybinės medžiagos“ lengviau perduodamos odos pamatiniam sluoksniui. Tai labai svarbu brandžiai odai, nes su amžiumi odos ląstelių apsirūpinimas būtinomis medžiagomis lėtėja, dėl to oda vis labiau sausėja. Be to, ženšenis pasižymi alergiją mažinančiu poveikiu, todėl odos priežiūrai naudojamas ir kaip priemonė, mažinanti sudirgimą.
Užsidėjusi kaukę pajutau nedidelį odos dilgčiojimą, kuris po to dingo. Sunku pasakyti ar čia reakcija į kokį nors ingredientą, bet vėlau jokio odos sudirgimo ar paraudimo nebuvo. 



Poveikis: ženšenio uogos ir jų sėklos turtingos saponinų, skaistinančių ir sustiprinančių suglebusią odą savybių. Raudonasis Korėjos ženšenis ir Rytų Azijos augalų rinkinys maitina ir drėkina odą, saugo ją nuo aplinkoje esančių teršalų, sauso oro.
Produkto sudėtis: vanduo, ženšenio uogų ekstraktas, propilenio glikolis, glicerinas, butileno glikolis, PEG-60 hidrintas ricinos aliejus, ciklopentasiloksanas, alantoinas, adenozinas, dikalio glicirizatas, tokoferilo acetatas, natrio hialuronatas, mielių ekstraktas, širdžialapės stimburės ekstraktas, paprastojo saldymedžio šaknų ekstraktas, baltažiedžio bijūno šaknų ekstraktas, azijinio gysločio ekstraktas, japoninės guobos šaknų ekstraktas, lelijažiedės magnolijos žiedų ekstraktas, indinės chrizantemos ekstraktas, smailiaskiaučio skudučio šaknų ekstraktas, abrikosų vaisių branduolių ekstraktas, tikrinio blizgučio ekstraktas, Poria cocos grybų ekstraktas, ruožuotosios kryputės svogūnėlių ekstraktas, Ampelopsis japonica šaknų ekstraktas, tikrojo alavijo lapų ekstraktas, Cuscuta japonica sėklų ekstraktas, rugiagėlės žiedų ekstraktas, vaistinės agurklės ekstraktas, tikrosios levandos ekstraktas, vaistinės ramunės žiedų ir lapų ekstraktas, rytinio jacinto ekstraktas, kvapiojo šalavijo ekstraktas, šimtalapio erškėčio žiedų vanduo, sodinio hamamelio ekstraktas, kininio ženšenio šaknų ekstraktas, dinatrio EDTA, karbomeras, trietanolaminas, 1,2-heksanediolas, kaprililo glikolis, etilheksilglicerinas, chlorfenezinas, aromatinė medžiaga, linalolas, alfa-izometil jononas, lismeralis, benzilo benzoatas, benzilo salicilatas, liralis. Gryno produkto svoris: 25g.



Apibendrinant tai kas gali atbaidyti nuo šių kaukių tai na bent kaina, 10 vnt kainuoja 50 eurų. Aš esu pirkusi kitos  firmos pakuotę daug maž už 40 eurų, veiksmingam produktui išleisti pinigus negaila. Buvau nusipirkusi ir daug Purederm kaukių, kurios buvo nebrangios, bet visomis praktiškai nusivyliau.

Komentarai

Populiarūs įrašai