Natura siberika ir Cafe mimi veido prausikliai


Natura Siberica ES Tonica valantis prausiklis veidui

 

Prausiklis tikrai pigus, kai pirkau tekainavo pora eurų su centais. Sudėtis nėra pati geriausia, bet šiaip sakyčiau kaip už tokią kainą tai mane nustebino. Odos nedirgina, nėra didelio tempimo pojūčio nusiprausus odą. Na bent po prausimosi palikti odą sausą, tada po kokių 15-20 min pradeda odą temti. Sudėtyje auštai Sodium Chloride, bet mano jautrios odos jis nedirgino nei kiek. Kas ieško labai jau biudžetinio prausiklio tai šis turėtų patikti.

 Sudėtis: Aqua, Sodium Сосо-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates/ Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Panthenol, Sodium Chloride, Cetraria Islandica Extract*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Sodium Hyaluronate, Biotin, Folic Acid, Cyanocobalamin, Niacinamide, Pantothenic Acid, Pyridoxine, Riboflavin, Thiamine, Yeast Polypeptides, Niacinamide, Sodium Ascorbyl Phosphate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Menthol, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, CI 42051

Cafe Mimi tirštas valomasis prausiklis veidui

 

Šis irgi pigus, kainuoja tik 3 eurus. Nepatiko tai kad prausiklį reikia iš indelio kabinti pirštu. Manau. kad priemonė gali užsiteršti nuo rankų. Pati masė savo sudėtyje turi tarsi mažų grūdelių, kurie ištirpsta masažuojant veidą.

Sudėtis geresnė nei prieš tai aptarto prausiklio, bet irgi ne pati geriausia. Gan aukštai yra Stearic Acid, o ji gali šiek tiek kimšti poras. Visumoje tai kažkokių neigiamų pojūčių nesukėlė, veido odos netempia, nebent vėl palikti odą sausą po prausimosi ilgesniam laikui.
Ar pirkčiau antrą kartą šiuos prausiklius, na gal Cafe Mimi, nes jo sudėtis man atrodo patrauklesnė. Manau, kad tokiai odai kaip mano, mišriai su užsikimšusiomis poromis labiau pagelbėtų prausiklis su rūgštimis.

Komentarai

Populiarūs įrašai