Ką veikti kai lyja

Po ilgo laiko pagaliau susitikau su savo geriausia drauge. Abi nutarėme važiuoti į Druskininkus, tačiau oras visai nedžiugino. Lijo visą mielą dieną. Tikėjomės, kad nuvykus į Druskininkus oras pasikeis, bet kur tau . Jokios prošvaistės.
Tai ką veikti Druskininkuose kai lyja ?
Aplankėme "Illiusion Rooms" smagi vieta pasidaryti šaunioms nuotraukoms . Mums besilankant net  jaunavedžių porelė savo vestuvinę fotosesiją ten organizavo.

Galima įsivaizduoti, kad staiga išnyko žemės trauka ar pabuvoti kosmose tarp žvaigždžių .


Ar pasijuokti iš savo atvaizdo kreivame veidrodyje :)
Ar kitokių šaunių iliuzijų, be jokio fotoshopo :)


Pasijuokus ir pasifotografavus nusprendėme papietauti. Vasarą lankėmės restorane "Sicilija" čia mums labai patiko. Tad  be jokios abejonės ir šį kartą apsilankėme čia .
Man asmeniškai čia patinka viskas, na išskyrus eilę, norint gauti staliuką.  Tačiau maistas, interjeras , aptarnavimas tikrai puikus. Mano širdis nelieka abejinga, tikrai sugrįšiu ten dar ir dar kartą.


O pavalgius, kadangi vis dar lijo, pasukome į Druskininkų Aqva parką. Porą valandų praleidome atsipalaiduodamos pirčių zonoje.


Na štai ir viskas, sutemus patraukėme link namų.  Sugrįžus nusprendžiau palepinti savo veido odą šilko švelnumą odai suteikiančia kauke, kurią galima įsigyti klipshop.lt internetinėje parduotuvėje.



Man patinka tokio tipo, išvyniojamos kaukės, nes nereikia teptis pirštų norint paskirstyti kaukę ant veido. Daug greičiau ir patogiau. O po kaukės veido odelė tikrai greitai atsigauna ir tampa ypatingai švelni.

Komentarai

Populiarūs įrašai