Schwarzkopf Beology


    Perskaičius straipsnio antraštę "Kaip  taisyklingai  plauti plaukus" galvodavau, nu jau jie nebeturi apie ką rašyt, ar kas jiems yra.  Jau manęs, kaip plaut galvą, mokint tai nereikia.  
 O tada išgirdau savo artimos kolegės pasakojimą kaip " Fancy" plaukų stilistas, pas kurį ji lankosi , "atskaitė" jai moralą, kaip vis dėl to nemokame plauti galvos ir plaukų. Būtent galvos ir plaukų. Pasirodo juos plauti reikia skirtingai. Maitinantys, drėkinantys, dažytiems plaukams šampūnai tinka plaukams, o galvos odai  ne. Nes galvos oda ir plaukų šaknys natūraliai išskiria riebalų. O primaitinta ir pridrėktina ji tą daro daug intensyviau, o mes vaikštom riebaluotom plaukų šaknimis.  Galvos odai tinka šampūnai nuo pleiskanų, skirti riebiai galvos odai ir  švelnūs, kas dienai skirti šampūnai. Bet reiktų nepamiršti, kad galvos odą plauname tik 1- 2 kartus savaitėje. O kad nuo tokių  šampūnų plaukai neišsausėtų ir netaptų kaip stagarai, reikia ištepti juos plaukų balzamu ar kauke, prieš plaunant galvos odą. Na jei pagaunat mintį, ką turiu  omenyje. :) 💁 O plaunant plaukus neliesti plaukų šaknų ir odos.  Žinau skamba sudėtingai, o kai dar turi tiek plaukų kaip aš...  Aš tai tikrai galvos plaut nemoku.  

Apie  Schwarzkopf Beology Renewing  šampūną ir balzamą norėjau rašyti, kad mano plaukams gal per daug maitinantis, nes plaukai greit susiriebaluoja, bet dabar suprantu, kad ne tame problema buvo.
Ši linija man patiko, tik kaina kandžiojasi beveik 12 eurų už 400 ml buteliuką, daugoka. Bet plaukai po plovimo labai švelnūs ir glotnūs, labai lengvai išsišukuoja ir skaniai kvepia.  Man kaip visada susinaudoja visas šampūnas, o kondicionieriaus lieka pusė buteliuko.

Komentarai

Populiarūs įrašai