VIVI keratino kaukė plaukams


Su VIVI kosmetika savo pažintį pradėjau jau seniai. Dabar net neatsiminčiau kada ir nuo kokio kosmetikos produkto tai įvyko. Po to ilgą laiką šią kosmetiką buvau pamiršusi, bet skaitydama Kosmetikos dnr atsiliepimus apie produktus pagalvojau, kad be reikalo ją pamiršau.
Ir tikrai be reikalo pamiršau. Labai apsidžiaugiau, kai gavau progą išbandyti VIVI keratino kaukę plaukams.


"Keratino kaukė skirta sausų ar pažeistų plaukų su išsišakojusiais galiukais priežiūrai. Kondicionuojanti medžiaga, sviestmedžio bei kokoso sviestas ir keratinas intensyviai drėkina ir maitina plaukus ir galvos odą, lengvina iššukavimą, tausoja spalvą, suteikia jiems blizgesį ir sveikesnę išvaizdą." - sako gamintojai.
Apie pačią kaukę tai man labai patinka VIVI produktų toks skandinaviškas minimalistinis pakuočių stilius. Kaukės indelis, kaip ir daugumos kaukių yra tiesiog atsukamas,o kaukę reikia kabinti pirštais. Konsistencija tiršta, kas man yra gerai, nes nepametu pusės kaukės ant vonios grindų, bet ant plaukų skirstosi lengvai. Kvapas labai minimalus, beveik nesijaučia.
Mano galvos oda yra riebi, o plaukų galiukai šviesinti ir šiek tiek išsausėję ir tikrai išsišakojantys. Dažniausiai plaukų kaukes tepu tik ant plaukų galų, bet šį kart dėl smalsumo užsitepiau ant visų plaukų ir galvos odos, kaip rekomenduoja gamintojai. Kaukę laikiau vos 15 min., o po to išploviau šampūnu ir viskas. Daugiau jokių papildomų priemonių nenaudojau.


Ir mano nuostabai, nes šiaip visos drėkinančios ir maitinančios plaukų kaukės gan apsunkina plaukus, ši to visai nepadarė. Plaukai prie šaknų liko purūs ir neapsunkinti. Plaukai tapo minkšti švelnūs ir puikiai sudrėkinti. Žiemą mane kankina bėda, kad plaukai elektrinasi nuo paltų, megztinių ir šalikų. Ši kaukė leido džiaugtis glotniais ir nesiveliančiais plaukais.
Tikrai labai patiko, tikrai įsigyčiau ir antrą kartą. Rekomendacijos #nereklama.




Sudėtis: Aqua, Cetyl Alcohol*, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Behenamidopropyl Dimethylamine, Hydrolyzed Keratin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Lactic Acid*, Citrus Aurantium Bergamote Oil, Citrus Medica Limonum Oil, Cananga Odorata Flower Oil. *Certified organic,
*Sertifikuoti ekologiški ingredientai.


Komentarai

Populiarūs įrašai