Sativa alginatinė veido kaukė ir veido kremas

 

Stiprinamoji alginatinė veido kaukė  Nr. 107 iš Sativa

Tikrai patobulėjau maišydama alginatinę kaukę. Pyliau mažiau vandens, 45 ml ir ne šaltą, o vos šiltą vandenį. Kaukė ant veido stingsta greičiau tai lengviau ją tepti. Ji nevarva žemyn nuo veido. Žinoma reikėtų įsigyti kitokią mentelę, bet kol kas puikiai tarnauja ir silikoninė iš virtuvės stalčiaus.

Pakelio viduje rasite 15 g miltelių, kurios labai lengva sumaišyti su vandeniu. Masėje nelieka jokių miltelių gumulėlių. Tekstūroje matosi smulkūs  žiedlapiai, kas byloja apie produkto natūralumą.


Alginatines kaukes man patinka naudoti ryte, nes jos maloniai šaldo. Kai kaukė išdžiūsta po 20 min, ją labai lengva nuimti vos ne vienu judesiu. O oda atrodo gaivi, labai švelni. Ši Sativa kaukė nesukėlė mano odai jokių nemalonių pojūčių.


Sudėtis (INCI): Diatomaceous Earth**, Algin**, Calcium Sulfate**, Kaolin**, Tetrasodium Pyrophosphate**, Calendula Officinalis Flower, Illite**, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Inulin** (and) Yogurt Powder**, Maltodextrin, Camellia Sinensis Leaf Extract**, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Fucus Vesiculosus Extract*, Laminaria Extract*, Aesculus Hippocastanum Extract*, Equisetum Arvense Extract*, Hedera Helix Extract*, Coffea Arabica Extract*, Silica**, Cyamopsis Tetragonoloba Gum**, Melilótus Extract*.

 

 

Drėkinamasis veido kremas-fluidas Nr. 29

 
 

Dar vienas produktas, kurį naudojau beveik visą mėnesį tai drėkinantis kremas - fluidas, tinkantis visiems odos tipams. 
Labai skalsus tad užteks labai ilgam. Labai gerai drėkina ir lengvai susigeria, net jei pasitepi ir per daug kremo ant veido. Manau puikiai tiktų naudoti ne tik vasarą, bet ir rudenį ar žiemą. Kvepia natūraliomis žolelėmis, bet kvapas labai lengvas ir neįkyrus.
Sudėtyje yra aliejų, galvojau, kad gal pradės kimšti mano riebią odą, bet ne. Nepastebėjau jokio papildomo kimšimosi ar odos riebalavimosi.
Vienintelis minusas, kad jei patepus ant odos per mažai fluido, gali atsirasti lengvas odos tempimas.


Labai man patiko Sativa produktai. Tikrai dar naudosiu ne kartą. O toms, dar nebandė, siūlau parašyti Saulei į @sativa.lietuva. Pasikonsultuoti ir įsigyti sau tinkančius produktus.


Sudėtis (INCI): Aqua, Persea Gratissima Oil, Cetearyl Olivаte (and) Sorbitan Olivate, Squalane, Glycerin, Betaine, Ricinus Communis (Castor) Oil, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract (and) Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Thymus Vulgaris Extract, Lactic Acid, Zingiber Оfficinalis Extract, Algin, Betula Pubescens Extract, Glyccyrrhyza Glabra Extract, Rosa Canina Extract, Tussilago Farfara Extract, Citrus Limonium Extract, Cyamopsis Tetragonoloba Gum (and) Xanthan Gum, Mentha Piperita Extract, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Chamomile Extract, Salvia Officinalis Extract.


Komentarai

Populiarūs įrašai