Pėdų kaukė iš AliExpress



    Noriu papasakoti Jums apie tikrai gerą ir veiksmingą pėdų kaukę, kuri bet kokias pėdas pavers minkštomis ir lygiomis. Gal daug kas esat girdėję, matę ar bandę jau šią kaukę, nes tai tikrai nėra naujiena. Nepamenu kur pirmą kartą ją pamačiau , bet greičiausiai  internete, tada pažiūrėjau YouTube klipukus , kaip ten viskas vyksta ar veikia ir užsisakiau ir visagalio AliExpress. Stebiuosi, kad dar vyro iš ten parsisiųsti negalima, juokauju. :) 


Tai kokia čia ta kaukė ? Sidabriniame maišelyje yra pora maišelių - kojinaičių.


 Kurių viršų reikia prakirpti ir įdėti savo dailiąją pėdutę ir palaikyti 2 - 3 valandas.


 Aš asmeniškai užklijuoju maišelio viršų su lipnia juosta , kad geriau priglustų, nes viduje yra audinys impregnuotas skysčių. Tas skystis paveikia viršutinį odos sluoksnį, visą suragėjusią ir nesuragėjusią odą. Per 3 - 4 dienas tas sluoksnis pradeda luptis. Taip nuo pėdos pasišalina visa oda, kuri buvo sausa, nušerpetojusi , suragėjusi ir visos kitos blogybės. Net nuospaudos tampa mažesnės.

  O tada ateina linksmoji dalis , viską nulupti ! Jeigu turite užslėptą pomėgį ką nors palaupyti, tai Jum tikrai patiks. Nes procesas gali užimti savaitę kol viskas nusilups. Na o jei neturite kantrybės , siūlau keliauti į dušą palaukti kol pėdų oda suminkštės ir tada griebti pemzos akmenėlį ar kitą pėdų brūžeklį ir su juo gerai pasidarbuoti. 

O tada ta-dam ! Lygi ir daug švelnesnė pėdų oda, jokių bjaurių užkulnių. Tik tokia grožio procedūra reikėtų pasirūpinti iš anksto prieš šventes ar atostogas, nes kojinės taps geriausiomis draugėmis kelioms dienoms. 
Tikrai nesinorėtų  pasirodyti tokiomis pėdomis pas draugus svečiuose.
 :)
 

Komentarai

Populiarūs įrašai