Pirmas kartas su savaiminio įdegio kremu

Kam tas kremas reikalingas? Na pats pavadinimas kalba pats už save, pasitepsi ir tapsi savaime įdegęs. Deja ne taip jau viskas paprasta, kaip paprastai skamba.

Pradėkim nuo to, tai kaip apsispręsti, kada tą kremą naudoti. Tai puikus sprendimas tokioms "baltaskūrėms" kaip aš, kurios negali įdegti niekur niekada ir niekaip. O jei ir įdega, tai nudega raudonai ir po trijų dienų nusilupa. Puikus pasirinkimas kai reikia greito įdegio ir nesinori alinti savo odos po soliariumo lempomis.  Ir šaunus pasirinkimas, kai pasirodo pavasarinė saulutė, nevaikščioti baltai kaip varškės sūris, kol dar per šalta degintis lauke, o ir saulės mažoka.

Kaip išsirinkti koks savaiminio įdegio kremas man labiausiai tinka? Gamintojų yra įvairiausių, kainų  įvairiausių , konsistencijų visokiausių - putos, kremai, servetėlės ir t.t. Geriausia rinktis tai kas maloniausia ir priimtiniausia sau pačiai. Reikėtų atkreipti dėmesį, kokio tipo odai kremas yra skirtas - šviesaus,vidutinio ar tamsaus tipo odai. Nes turint labai šviesią odą, panaudojus savaiminio įdegio kremą, skirtą tamsiai odai, gali šokiruoti vaizdas veidrodyje. Šviesiai odai skirtos priemonės veikia švelniau, taip intensyviai netamsina, tad poveikis bus natūralesnis, o tamsiai odai skirtos priemonės kur kas efektyviau paveiks natūraliai tamsesnės odos savininkes.
Jei turite sausą odą reikėtų rinktis losjoną ar kremą, turintį drėkinamųjų savybių, bus dviguba nauda.

Na kai priemonę jau išsirinkome, metas pereiti prie paruošiamųjų darbų.
Kokių dar paruošiamųjų darbų paklausite. Pirmiausiai reikėtų pašalinti visus nepageidaujamus plaukelius, kad kremas vėliau lengviau  pasiskirstytų tolygiai. Tada reikia kruopščiai nušveisti odą šveitikliu. Sausa šerpetojanti oda labiau sugeria kremą, todėl įdegis tose vietose atrodys tamsesnis. Ypatingą dėmesį reikėtų skirti keliams, alkūnėms ir net gi pažastims.
Po viso šito dar būtų galima kūną patepti drėkinančių kremu, o kitą dieną ar po kelių valandų jau naudoti savaiminio įdegio priemonę.
Bet tai dar ne viskas, prieš pradedant reikėtų nusisekti visus papuošalus, būtinai susirišti plaukus, kad nepamirštume išsitepti kaklo, na ir rūbų ar apatinio trikotažo taip nereikėtų vilkėti, kad kremas nuo kūno nenusitrintų, o ir ant rūbų neliktų bjaurių dėmių.

Nepamirškite perskaityti instrukcijos! Instrukcija kaip teptis kremu ?  Turbūt juokaujate. - Ne, nejuokaujame. Kitą dieną gali būti baisiai liūdna, jei kas nors  nepasiseks. Dažniausiai gamintojai rekomenduoja plauti rankas. Ir tai tikra tiesa. Tepate kojas - plaunate rankas, tepate pilvą - plaunate rankas, tepate rankas - plaunate rankas. Ir atskirai patepti delnus priemone nereikia. Nebent naudojate pirštines.
Na štai ir beveik viskas. Nereikėtų naudotis priemone likus paskutiniai akimirkai iki svarbaus renginio ar vakarėlio. Dauguma produktų odos spalvą pakeičia per 4-8 valandas, taip pat tuomet pamatysite visas klaideles, kurioms ištaisyti taip pat prireiks laiko. 

Ir ta-dam Jūs žaviai įdegusi! Procesas gan ne lengvas jei neturite praktikos ir įgūdžių naudojant savaiminio įdegio kremus, bet rezultatas būna labai malonus


Pati savaiminio įdegio kremų esu išbandžiusi nedaug. Garnier ir Dove, bet labiausiai man patiko "Self Tan" savaiminio įdegio kremas iš The Organic Pharmacy. Platesnę informacija ir kaip įsigyti kremą galite sužinoti  paspaudę ČIA .


Pirmiausiai sužavėjo dėl savo sudėties, nes tinka ir jautriai odai. Mano į dermatitą linkusi jautri odelė tikrai liko patenkinta, kremas nesukėlė jokio dirbinimo ar kitų nemalonių pojūčių. Kremo sudėtyje nėra dirbtinių konservantų, dažiklių, kvapiųjų medžiagų, naftos cheminių produktų.


Dar mane pakerėjo kremo kvapas, toks saldus ir gaivus,bet visai neįkyrus, galėčiau uostyti ir uostyti. Vis bandžiau suprast , ką tas kvapas primena, gal obuolius, o gal svarainius. Na bet čia tik mano fantazija.
Man patiko pakuotė - stiklinį buteliuką man asmeniškai maloniau laikyti delne.



 Kremo dozatoriumi gal ir nelikau sužavėta, nes išsispaudžia labai nedidelis kremo kiekis. Tad jei nori išsitepti koją, reikia tikrai nemažai kartų spustelėti dozatorių. Iš kitos pusės gal ir protingas sprendimas, taip niekada kremo neišsispausi per daug.
Kremas tikrai lengvai tolygiai pasiskirsto, todėl net man , tokius dalykus naudojančiai retai iš pirmo karto pavyko gauti gerą rezultatą.


Kaip taisyti savaiminio įdegio klaidas? Didžiausia nelaimė tai būna oranžiniai delnai arba tamsios dėmės. 



 Oi oi, ir ką tada daryti? Internete daug informacijos kaip tokias dėmes šalinti, bet man asmeniškai labiausiai padėjo chloras. Pasiimkite ACE skalbinių baliklį ar kitą priemonę savo sudėtyje turinčią chloro, suvilgykite vatos tamponėlį ar užpilkite ant šepetėlio ir gerai ir ilgai patrinkite. Aišku, nereikia naiviai tikėtis, kad viskas ims ir nusitrins, bet dėmės nebus tokios ryškios. Bandžiau ir vandenilio peroksido tirpalą 3 %, bet šis tokio gero rezultato neduoda. Neišbandžiau citrinos ar citrinos rūgšties, nes neturėjau namuose. Ją irgi rekomenduoja norint su tolyginti įdegį.

Apžvelgus visas baisybes galima pereiti ir prie gerų dalykų. Puikaus rezultato, gražaus gundančio įdegio. 

 Nuotrauka vakare prieš

  Nuotrauka ryte po

Cha cha veidas užtengtas ranka , nes kažkodėl tai nosis atrodo labai raudona 

O taip atrodo įdegis panaudojus "Self Tan" antrą kartą

Prie tamsaus apšvietimo tai atrodau tikrai "ruda"




O čia palyginimui kas geriau , taip atrodo kojos vieną kartą jas patepus Dove DermaSpa summer revievd kūno losjonu su savaiminio įdegio suteikiančiomis dalelėmis. Įdegis daug švelnesnis ir beveik nepastebimas.

                           

Komentarai

Populiarūs įrašai