Tai čia ruduo ar žiema?

Kai lauke tai sninga tai lyja, kyla klausimas, tai ką čia apsirengt. Svarbiausiai,kad batai neperšlaptų ir 
šiltas, jaukus didžiulis megztinis. :)


 Išsamiau apie outfit'ą, tai batus pirkau Scalini parduotuvėj, tikrai geri batai. Gan storu padu, tai net per šalčius, kojai tikrai šilta. Nors atys batai tikrai ne žieminiai, greičiau rudeniniai.
Džinsus jau prieš porą metų nusipirkau Zaroje, dar iki šiol nešioju. Nors šeima mano juokiasi, kad  su suplyšusiomis kelnėmis vaikštau. :)
Palaidinė iš MANGO - labai daili, ypač patiko nėrinuotas kraštelis.
O megztinis Esprit, bet jį radau Humanoje už 8 eurus. Labai šiltas, gal net per šiltas. Erzina  tai , kad tokį gigantą reikia rankom skalbti. Įdomu ką daro visų oversize megztinių savininkės :D Jau įsivaizduoju, rankomis jas bandančias išgręžti  vandenį iš jo.  :)
Na o pakabutis mano rankų darbo. Jei ir tu nori vienetinio rankų darbo papuošalo ,parašyk man ! :)
Ieškok manęs Facebook puslapyje Eglė Barniškytė
arba Instagram  @layla_0818


Komentarai

  1. Labai gražūs batai! Ar čia odiniai ar dirbtinės odos? Ir gal kainą išduosi? :) Nes labai panašius mačiau čia: https://www.panorama.lt/parduotuves/geox ir svarstau dabar.. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū♥ Pusiau tikros odos. pusiau ne. Yra lakuotos odos, ten kur labiausiai batai gali "apsispardyti". Kainavo +100 eurų, dabar tiksliai nepamenu, gal 117 eurų. Aš pirkau Scalini parduotuvėj. Bet Geox batai labai ergonomiški, turėtų būti labai patogūs vaikščiojimui

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai