Veido serumai


Prieš rašydama apie šiuos veido serumus labai lengva ranka išmečiau visas jų pakuotes, nes tikėjausi sudėtį rasti internete.
-Pasvajok mieloji!
Pačiai buvo įdomu pasižiūrėti, kokios sudėties produktus naudojau, bet jau šaukštai po pietų, tat apžvelgsiu tiesiog savo įspūdžius.


NIDA Drėkinamasis veido serumas su gintaro bei alavijų ekstraktais 

Pats pigiausias iš visų keturių. Gamintojai apie jį rašo: "Drėkinamasis veido serumas su gintaro bei alavijų ekstraktais. Aktyvieji komponentai pasirūpina odos grožį lemiančiu drėgmės balansu. Sudėtis praturtinta grožio industrijoje puikiai žinomu alavijų ekstraktu. Šis komponentas pasižymi intensyviomis drėkinamosiomis, raminamosiomis, su odos raudoniu kovojančiomis savybėmis. Gintaro ekstraktas yra itin vertinamas dėl odai šilko švelnumo, minkštumo suteikiančių savybių. Tuo tarpu, inovatyvusis komponentas Hydranov suteikia odai sveiko skaistumo. Priemonė pasižymi itin malonia, lengvai ant odos pasiskirstančia konsistencija."
Mano nuomone tai serumas labai švelnus, mano į atopinį dermatitą linkusios odos neerzino. Spuogelių nuo jo neatsirasdavo, nors mano veido odos poros visada daugiau ar mažiau užsikimšusios, dėl pačios odos savybių. Pasitepus likdavo lipnumo jausmas, bet užtepus veido kremo jis tuoj pat dingdavo.
- Ar oda likdavo intensyviai sudrėkinta?
- Nepasakyčiau. Oda būdavo minkštesnė ir švelnesnė, bet gal kokiais 20% palyginus jei jo nenaudodavau.

PAESE SERUMAS 1,5 % Triple Hyaluronic Acid

Gamintojas apie serumą rašo: "Serumo sudėtyje yra trijų rūšių hialurono rūgščių, kurių veikimas papildo vienas kitą:
Labai mažo molekulinio svorio rūgštis (SLMW) padidina drėgmės lygį odoje; didelės molekulinės masės rūgštis (HMW) sudaro sluoksnį ant odos paviršiaus, kuris apsaugo nuo dehidratacijos. Todėl oda yra gerai hidratuota tiek viduje, tiek išorėje. Ji tampa lygi, tvirta, minkšta ir elastinga. Hialurono rūgštis stiprina odos apsaugines savybes. Dėl antioksidacinių savybių - didina odos atsparumą laisviesiems radikalams, kurie yra kenksmingi. Ji turi anti-senėjimo savybes. Naudodami reguliariai sumažinsite gilias raukšles."
Mano serumo pakuote senesnė -  su pipete. Jau jį seniai buvau beveik sunaudojusi, stovėjo tik likutis. Man visada taip nutinka, niekada  negaliu produkto sunaudoti iki galo. Dabar pakuotė atnaujinta, daug patogesnė. Pats serumas nebeturi sąlyčio su aplinka. Nidos ir Paese serumai poveikiu man tai buvo labai panašūs. Žiemos metu kai oda labai išsausėja ir pradeda šerpetoti , tai šių serumų poveikio tam sustabdyti neužtenka. 


„ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE“ pažangus dailinamasis odos serumas

Gamintojai apie produktą rašo: "Su veiksmingu odos dalinimo kompleksu yra sudarytas iš unikalių komponentų. Optinio porų sumažinimo komponentai suteikia odai matinio švelnumo. Patentuotas avižų ekstraktas ir NMF cukrus nušveičia odos paviršių. Lęšių sėklų ekstraktas sumažina porų dydį. Java arbatos ekstraktas kontroliuoja perteklinių odos riebalų gamybą. Žvaigždės vaisių ekstraktas suteikia odai stangrumo ir pagerina jos tekstūrą. Šie ingredientai kartu neatpažįstamai pakeis jūsų odos išvaizdą ir pojūtį."
Šis serumas man labiausiai patiko. Jau po pirmo panaudojimo pamačiau efektą, kad oda tikrai tapo daug minkštesnė ir švelnesnė. Suminkštėjo net maži guzeliai odoje, kaip kamštukai, kurie susidaro kai labai giliai užsikemša pora ir tiesiog nenori valytis. Tikrai pirkčiau dar kartą, tik kad brangoka ir man labai nepatinka Amway užsakymų politika. Nors siuntos ateina labai greitai per 1 - 2 darbo dienas, bet užsisakyti vieną produktą nepatogu, nes kainuoja siuntimas.

ARTISTRY HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate“ serumas

Na o šio serumo Amway bent jau lietuviškame puslapyje prekyboje nebeturi. Šis serumas buvo su vitaminais, daugiau lengvesnės konsistencijos, labiau gal tiko vasarai nei žiemai. Dabar  Amway turi naują serumų liniją, kurios dar neteko bandyti.

Komentarai

Populiarūs įrašai