Green-tox cleanse mask


Kaukę gavau dovanų apsipirkdama Kotty Shop  parduotuvėje, ją galite rasti IG programėlėje.  Iki tol niekada nebuvau naudojusi korėjietiškų kosmetikos produktų, bet  ši kaukė man taip patiko, kad net susiradau kaip parsisiųsti ją į Lietuvą.  Pakuotė sudaryta iš trijų žingsnių: prausiklio , serumo ir  lakštinės kaukės.

Man labai patiko prausiklis, labai švelnus ir malonus prausimo pojūtis odai, labai lengvai putoja ir kvapas man patiko. Jei būtų toks prausiklis pirkti atskirai tikrai įsigyčiau.
Serumas gelinės konsistencijos, labai skaniai kvepia citrusiniais vaisiais. Labai lengvai tepasi , nesigumuliuoja ant veido, gan greitai susigeria.  Prausiklio ir serumo  užtenka keliems kartams.
Kaukės lakštas kvepia tai pat citrusiniais vaisiais, labai drėgnas, bet pati kaukės masė uždėjus ant veido tikrai nepradeda bėgti nei į akis nei už kaklo. Pats lakštas man nelabai priglunda po akimis , nes nosis jį atkelia, bet aš dažnai tokių kaukių lakštą perkerpu su kosmetinėmis  žirklutėmis, kad kaukė visur būtų gerai prigludusi.
O kaukės sudėtis taip pat labai nebloga, nes brokolių, špinatų ir citrinų ekstraktai yra gan aukštai sąraše, tai reiškia, kad šių ingridientų turėtų būti nemažas kiekis.

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Dipropylene Glycol, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Trehalose, Dimethicone, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Xanthan Gum, Isohexadecane, Sclerotium gum, Polymethylsilsesquioxane, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Stearyl Dimethicone, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Steareth-21, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Glyceryl Caprylate, Octanediol, Carbomer, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-40 Stearate, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA

Įsigyti galima čia , aš mokėjau 31 eurą už 10 kaukių dėžutę. Per akcijas galima įsigyti ir pigiau.  Siuntinys atkeliavo daugmaž per 3 savaites, bet laukti buvo verta.

Komentarai

Populiarūs įrašai