Šilko kondicionierius plaukams


     Ar yra priemonė, kuri sudrėkina plaukus ir išlaiko juos glotnius visą dieną bet kokiu oru? 

Taip, tai VIVI šilko kondicionierius. Kai pagalvoju tai jei ne jis, tai nuotraukoje būčiau kaip "220 gavus". Mano plaukai labai mėgsta šiauštis ir elektrintis, ypač nuo kepurių ir šalikų.
 Išsirinkau jį perskaičiusi atsiliepimus ir tikrai nenusivyliau. Jau po vieno karto panaudojimo plaukai tapo švelnūs, glotnūs ir sudrėkinti. Kas žiemos metu yra tikras išsigelbėjimas nuo plaukų vėlimosi ir elektrinimosi.
Drėkinimą, žvilgesį ir švelnumą plaukams suteikia arganų aliejus, šilko peptidai, augalinis glicerinas, natūrali amino rūgštis betainas, aplinkai draugiškos kondicionuojančios medžiagos, pieno rūgštis, D-pantenolis bei L-argininas.
Vienas minusas, kurį gamintojai jau pataisė, tai kondicionierius yra gan tirštas ir sunkiai išsispaudžia iš plastikinio buteliuko, bet dabar buteliukas turi pompos dozatorių. Galima rinktis sau patogesnį variantą ir net buteliuko spalvą pasiderinti prie vonios interjero.
Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol*, Vegetable Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil*, Betaine*, Stearamidopropyl Dimethylamine, Behenamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid*, Hydrolyzed Silk, Peptides, D-panthenol, L-arginine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Lactate, Benzyl Alcohol, Lavandula Angustifolia Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Ocinalis Leaf Oil.
*Certified organic, *Sertifikuoti ekologiški ingredientai.

Komentarai

Populiarūs įrašai